banner-grupomudanzasMudances Girones

Mudances de Qualitat és una empresa especialitzada en tots els àmbits tant Mudances Locals, Mudances Nacionals i Internacionals.

Realitzem mudances de tot tipus des d'apartaments, habitatges, empreses o oficines.Posis en contacte amb nosaltres, i li podrem informar i assessorar de la seva futura mudança
Mudances de Qualitat disposa de guardamobles amb tarifes adaptades a la necessitat de cada client, sempre oferint el preu més competitiu.

En els nostres guardamobles disposem de contenidors individuals de fusta tancats hermèticament, on es col · loqués tot el seu mobiliari embalat amb paper bombolla perquè no es faci malbé durant la seva estada.

Aquests contenidors són individuals i no es manipularan fins que vostè ho sol · liciti.

Mudances de Qualitat té les seves instal · lacions adaptades per a tot tipus d'emmagatzematge necessari. Aquestes instal · lacions estan equipades de sistema de seguretat i protecció contra incendis.

Els nostres operaris en el moment de la recollida de tot el seu mobiliari i estris li confeccionaran un inventari detallat del qual li faran lliurament de uan còpia en finalitzar la seva mudança, aquest personal està especialitzat en l'organització i emmagatzematge en els contenidors, per aquest motiu el client podrà tenir accés als seus béns amb previ avís.

Si ho desitja pot contactar amb nosaltres a 902.107.832 i li facilitarem un pressupost sense compromís i ajustat a la seva necessitat.
SERVICIOS:
  
MUDANZAS:  
GUARDAMUEBLES
TRASTEROS/S - STORAGE
MUDANZAS INTEGRALES
TRANSPORTE DE PIANOS
TRANSPORTE DE OBRAS DE ARTE
MUDANZAS PARA EMPRESAS
ALQUILER DE PLATAFORMAS ELEVADORAS
Contacto:
  

Girona Girona
Tel.:  902 107 832

   Enviar un correo electrónico

    www.mudances-girona.com        
Mudances Girones

      
AVISO LEGAL                                                                                                                           
Portalpublionline S.C.P. es una empresa especializada en desarrollo de negocios online

Directorio de empresas
de Mudanzas y Guardamuebles

Portal dedicado a la
Belleza y Salud

Copyright 2019 Mudanzas y Guardamuebles - Girona Capital - Mudances Girones.